Välkommen till ToppHälsas onlinekurser!

Här finns alla ToppHälsas onlinekurser samlade. Kurserna ger dig pepp och kunskap, och handlar om både vikt, träning och en sund livsstil. Undrar du något om kurserna, mejla desiree@mag.bonnier.se. Välkommen!

Gå ner i vikt
– för att stanna där!

Karin Magnusson, dietist och KBT-terapeut coachar dig under tio veckor i denna kurs som riktar sig till dig som vill gå ned i vikt långsiktigt. Med filmer, fakta och personliga arbetsuppgifter kommer du att kunna gå ner i vikt för gott!

Läs mer om kursen här!


Gå ner i vikt
– kickstarta med ToppHälsa

Du har bestämt dig. Du vill gå ner i vikt – snabbt! Det du behöver är en matplan, en vecka, eller helst två, där du kickstartar ditt viktras och boostar det med promenader och rätt träning. I ToppHälsas unika webbkurs finns alla tips du behöver för att gå ned 3-4 kilo på två veckor – en riktig kickstart!

Läs mer om Kickstarten här!


Träna med D-Flex & Pam
– kom i form på 21 dagar

Kursen för nybörjare och avancerade! Chefredaktör Pamela Andersson visar övningarna för nybörjaren och personlige tränaren David ”D-Flex” Seisay visar övningarna för dig som vill köra på en högre nivå. Vårt motto i den här kursen är ”Health is wealth”. Den som har hälsan är rik men det är den sortens välstånd du inte kan köpa för pengar. När du är klar kan du göra programmet igen och igen – du har tillgång till kursen i ett helt år från och med att du köpt den. Träning hemma blir inte bättre än såhär.

D-Flex & Pam

Läs mer om Träna med D-Flex och Pam här!