Träningsresa till Kreta 19-26 maj och 20-27 maj 2017

Missa inte chansen att följa med ToppHälsa till Kreta! Förra resan sålde slut snabbt och nu upprepar vi för tredje året i rad vår populära träningsresa på femstjärniga hotell Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta.

Kreta Topphälsa

På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löpspår, tennisbana, gym och självklart fantastiska pass med ToppHälsas och Apollo Sports egna instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa.

Under veckan får du chansen att cykla, köra tuffa pass som crossfit, yoga, rörlighet, styrka och dans i en lyxig miljö tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer. Du kommer att få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson, cykla med Christer Skog, tidigare förbundskapten för svenska skidlandslaget, och få simlektioner av tidigare världsmästarinnan i simning, Emma Igelström.

För dig som gillar att springa eller vill komma igång får du med flera löppass om dagen möjlighet att slipa på löptekniken med Lofsangruppens Lena Ovegård. Du får även yoga med Lena Järpsten, testa på Moveoo med José Nunez och givetvis roliga dansklasser med Freddie Nyholm. Dessutom avslutas dagarna med inspirerande föreläsningar varje kväll. Du har också chansen att följa med på ett löpäventyr till Samariaravinen, en heldagsutflykt (mot avgift 500 kr/pers) för dig som vill vandra ravinen och uppleva magisk natur och passar även dig som vill springa lite längre och samtidigt uppleva den natursköna ravinen under ett rafflande långpass.

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Pris från 12 998:-

  • När: 19–26 maj respektive 20-27 maj 2017
  • Res från: Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Umeå, Luleå, Skellefteå
  • Var: Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, Kreta
  • Läs mer, se träningsschema för veckan och boka HÄR

 

Kommentera

Läs mer om våra regler