Träna hela kroppen på bara 10 minuter? Ja, det går! Följ denna träningsvideo från Pop Physique och få en effektiv förbränning och slimmade muskler. Så, vad väntar du på? Flytta undan bordet i vardagsrummet och tryck på play – nu kör vi!

För den som inte har tid eller ork att gå till gymmet kommer här ett riktigt bra alternativ. Nämligen en effektiv genomkörare av hela kroppen (som du kan göra hemma)!

Det enda redskap du behöver i videon är en stol. Har du en yogamatta kan det vara extra skönt för armarna i exempelvis plankan, men det går lika bra med en vardagsrumsmatta eller ett golv.

10 minuters effektiv träning, here we go! 😉 💪

På vår systersajt Damernas Värld hittar du fler tips på hur du kan träna hemma – både med och utan redskap!

Fler riktigt bra video-övningar för hemmaträning!

AXLAR – 3 effektiva träningsövningar mot stela axlar

RYGG – 5 enkla övningar för en stark rygg

RUMPA – 4 bästa övningarna för en välformad rumpa (ja, du kommer märka effekt!)

MAGE – stark och platt mage

 

Få träningsövningar direkt på mejlen!

Om du vill ha mer tips på bra övningar som du kan göra hemma – följ vårt nyhetsbrev. Där får du varannan vecka ett träningsbrev med videor att göra hemma, utförda av vår ToppHälsa-PT. Hur bra som helst!

 

Kom igång med träningen – åk på en träningsresa

För dig som behöver en liten knuff i rätt riktning kan en träningsresa hjälpa dig att skapa nya sunda vanor. Vi på ToppHälsa erbjuder massor av träningsresor, både i Sverige och utomlands, hela veckor eller bara över en helg. Så följ gärna med och träna med oss! Det går jättebra att åka själv, vi blir alltid en tajt grupp på resan som har riktigt kul – vi lovar!

THTranamedbalk2

linda nestor