En yogamatta ska ha bra grepp, vara lätt att bära på, och även gärna vara i en fin färg eller mönster. ToppHälsa har bockat av alla krav och valt ut de bästa (och snyggaste!) yogamattorna just nu. Scrolla ned för att handla dem direkt här hos ToppHälsa.

ToppHälsas redaktion har valt ut sommarens snyggaste yogamattor – som vi hoppas att du kommer att gilla lika mycket som vi. Scrolla ned för färgglad inspiration!

Instagramvänliga yogamattor från Grounded Factory

Bäst i test av ekologiska yogamattor.
Klicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

grounded-mattor

Svenska Grounded Factory har tagit våra yogi-hjärtan med storm. Ekologiska, lätta och vansinnigt snygga mattor som prickar in tio av tio poäng, och dessutom är extremt Instagramvänliga 😉. Ju svettigare du blir, desto bättre blir greppet om den veganska mockan och mattans mjukhet gör avslappningsmomentet är riktigt fridfullt. Handla din favorit ovan – klicka bara på produkten och checka sedan ut med Klarna, direkt här i artikeln.

”Marknadens snyggaste mattor och enormt sköna att yoga på!”— Pamela Andersson, chefredaktör ToppHälsa.

Casall – yogamattorna du inte får nog av

ekologiska yogamattor från Casall.
Klicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

yogamattor-casall

Casalls yogamattor är lätta att bära med till såväl arbetet som gymmet och piggar upp vilken yogasal som helst med sina härliga färger. Hur drömsk är inte den lila varianten till exempel, med ett mönster som för tankarna till palmer och långa sommardagar? Vi är helt tagna! Välj mellan tre, fyra och fem millimeters tjocklek.

 

Shoppa yoga-stilen

sportbh

Klicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

yogakläder-1

Matcha yogamattan med ett yogakit! Vida byxor, ekologisk vattenflaska i somrig pastellfärg och sport-bh med bra stöd står på vår önskelista just nu. Klicka hem dina favoriter här ovan!