Dags att hetta upp kyliga sommardagar (och garderoben) med en snygg träningsjacka. Här är våra 5 favoriter som gör träningen lekande lätt även om vädret sviker.

Tunn och smidig träningsjacka från Adidas

50-3215

Snygg modell i tunn och smidig trikå (tar ingen plats i träningsväskan!). Jackan har luva och sköna elastanmuddar med tumhål i ärmsluten. Diskreta reflexdetaljer gör att du syns i mörkret. Perfekt för power walks när kvällarna blir mörkare och kyligare.

Träningsjacka Pure X, Adidas. Pris 849 kr, finns att köpa här.

Trendigt vindskydd från Adidas Stella Sport

870810-4107_7

Färgstark anorak med halv dragkedja och en magficka framtill. Jackan är kort och vid, men går att dra åt med en dragsko i nederkanten om du vill ha en mer figurnära passform. En galet snygg vindjacka för den som vill träna trendigt.

Cheerleader WB, Adidas Stella Sport. Pris 799 kr, finns att köpa här.

Bra budgetalternativ från Gina Tricot

74055345602_m

Figurnära jacka i stretchig funktionskvalitet med dragkedja och fickor. Perfekt att slänga på sig till och från gymmet. Bra budgetalternativ för dig som inte vill spendera en förmögenhet på träningskläder.

Noelle träningsjacka, Gina Tricot. Pris 349 kr, finns att köpa här.

Träningsjackan som klarar regnrusk

wj53111aqu_nb_40_i

Skön träningsjacka i härlig färg som står emot både vind och vatten. Kommer det en regnskur håller du dig torr och kan fokusera på träningen. Smart ficka för mobilen gör att du kan lyssna på din favoritmusik under tiden!

Windcheater Jacket, New Balance. Pris 1000 kr, finns att köpa här.

 

Denna träningsjacka = en löpardröm!

50-3176

Smart löparjacka som är så tunn och lätt att du kan packa ner den i fickan om du blir för varm. Den står emot vind och har meshpaneler under armarna och längs sidorna som andas och håller dig sval. Reflexdetaljer gör att du springer säkert och huvan kan fästas i nacken. Drömjackan för alla löpare!

Löparjacka Focus hood jacket, Craft. Pris 1099 kr, finns att köpa här.