Låt inte lite kyla komma mellan dig och din ute-träning! Här är sex sköna och smarta västar som värmer lagom mycket på passet.

Vindtät träningsväst med smarta reflexdetaljer

ladda ned

Träna smart i den här västen i en härligt uppiggande neonrosa färg. Västen är vindtät, har en skön krage som håller blåsten borta från halsen och smidiga fickor med dragkedja. Ett extra plus för bra reflexdetaljer. Visio Vest från Newline kostar 550 kr och finns att köpa på Boozt.

Stilren och varm vardagsväst

030365-0014_7

Fodrad, lite varmare träningsväst som funkar lika bra på vardagspromenader som på kyligare löparrundor. Västen är snygg, enkel och sportig. Olivia Nylon Waistcoat från Only Play kostar 429 kr och finns att köpa på Nelly.

 

Lättfodrad väst med skön tajt krage

TH341F01J-G11@10

Den här lättfodrade västen passar lika bra på en powerwalk som på en cykeltur. Den har dold dragkedja fram och bra sidofickor med dragkedja. Västen Thermoball från The North Face finns i rött eller svart, kostar 1 395 kr och finns att köpa på Zalando.

 

Väst som värmer skönt

R2341F031-P11@16

Den här västen har varmt foder och är riktigt skön att ha på sig när det är kallt ute. Västen passar bra för både vandring och kortare promenader. Den är figursydd och är dessutom vind- och vattenavvisande. Västen Icebound från Regatta finns i grönt eller svart, kostar 449 kr och finns att köpa på Zalando.

 

Väst från Adidas som passar perfekt för löpning

AD541F03Q-Q11@14.1

Lättfodrad väst som är alldeles perfekt att ha på sig på löprundan. I den smarta innerfickan kan du förvara nycklarna eller mobilen. Den här västen från Adidas Performance kostar 699 kr och finns att köpa på Zalando.

 

Vattenavvisande väst med ventilation

essence-wind-vest
Den här tunna och sköna västen som andas är perfekt under höstens lite varmare dagar. Om det blir för varmt är den lätt och smidig att packa ner i fickan! Den är läckert mönstrad och dessutom vind- och vattenavvisande. Essence Wind Vest kostar 649 kr och finns att köpa på Daily sports.

 

Mer inspiration till träningsgarderoben?

Här hittar du våra färgglada favoriter i ”bäst-test”: Sport-bhträningstajts och träningsväskor!

Artikeln innehåller köplänkar.