Snart drar skidsäsongen igång! Kanske är det dags att köpa ett nytt underställ? Ett underställ håller dig både varm och torr när du svischar nerför backen – eller när du är ute på en promenad i kylan! Här här våra 6 favorit-underställ som går att köpa online. Allt från underställ i merinoull till billigare varianter som håller dig varm! 😍

Underställ i merinoull från Kari Traa

Underställ i merinoull

Figursydd underställströja i vintrigt mönster. Den är gjord i 100% merinoull som håller dig varm under låg aktivitet och sval och torr under hög aktivitet. Merinoull är en ren naturprodukt med fantastiska egenskaper. Tröjan har hög krage, dragkedja fram och platta sömmar som är mjuka mot huden.

Underställströjan Rose H/Z från Kari Traa kostar 849 kr och finns på Nelly. De tillhörande byxorna kostar 749 kr.

Underställ i ull från Icebreaker

Underställ i ull från Icebreaker

Mörkgrå underställsbyxor i ull som passar perfekt för vandring och alpinskidåkning. Byxorna är mjuka och sköna med elastisk linning.

Underställsbyxan från Icebreaker finns även i svart och ljusgrå, kostar 749 kr och finns på Zalando.

Underställströja i ull med snyggt mönster

u-odlo

Underställströja i ull och polyester med snyggt tryck. Den passar perfekt för alpinskidåkning och håller dig torr en hel dag i backen. Dessutom är den mjuk och bekväm. Stoppa tummarna i tumhålen för extra värme och mys-feeling!

Underställströjan Revolution från Odlo kostar 849 kr och finns på Zalando.

Underställ som andas

Underställ som andas

Underställ i randstickad stretchtrikå som andas och transporterar bort fukt – perfekt för ett träningspass ute i kylan! Understället är mjukt med overlock-sömmar som inte skaver. Extra plus för att inga hälsofarliga kemikalier finns i plaggen.

Underställ Layer 1 Set från Bagheera kostar 399 kr och finns på Ellos.

Underställ som håller värmen

Underställ som håller värmen

Den här underställströjan i 100% polyester transporterar bort fukt och håller dig varm hela dagen. Dessutom torkar den snabbt. De snygga och smidiga flatlocksömmarna är sköna mot huden och skaver inte.

Langas W Underwear Tee från Áhkká finns även i rosa och svart, kostar 249 kr och finns på Ellos. De tillhörande byxorna kostar 249 kr.

Underställ från Craft

Underställ dam från Craft

Underställströja i melerat mönster som passar perfekt för vandring eller skidåkning. Den transporterar bort fukt och håller dig varm, samtidigt som den är mjuk med mycket stretch!

Active Comfort från Craft kostar 399 kr och finns på Zalando. De tillhörande byxorna kostar 399 kr.

 

STYLINGTIPS!

Håll huvudet varmt med en snygg mössa – här är våra 9 favoriter! 

snygg mössa

Artikeln innehåller köplänkar.