Snön är här och Vasaloppets alla distanser närmar sig. ToppHälsas Pamela Andersson har valt ut sju favoriter som kan vara bra när du ger dig ut i längdspåret.

 

Klä dig rätt för skidåkning

1. Norrmännen kan det här med längdskidåkning och du vet att du är rätt ute när du skidar fram i den här. Jackan från Kari Traa är både varm, fukttransporterande, har vattentäta partier och reflexdetaljer. Läs mer och köp här!

Klä dig rätt för skidåkning

Foto: StyleShoots

2. Älskar de här funktionsbyxorna med fleecad insida. Extra plus för ventilationsöppningen vid knäna och den lilla sidofickan för till exempel nycklar. Läs mer och köp här!

Klä dig rätt för skidåkning

3. En sportbehå med bra stöd är ett måste. Jag gillar den här kompressionsvarianten i ett material som andas. Läs mer och köp här!

Klä dig rätt för skidåkningt 13.57.41

4. Den perfekta väskan för extra ombyte och skor. Kan också användas som en ryggsäck. Läs mer och köp här!

Klä dig rätt för skidåkning

5. En underställströja i skön merinoull som både är skön, snygg och håller dig torr. Dessutom till ett bra pris! Vad kan man mera begära? Läs mer och köp här!

Klä dig rätt för skidåkning

6. Underställsbyxan matchar förstås, och tillsammans är setet lika effektivt i spåret som hemma i mys-soffan efter träningen. Läs mer och köp här!

klä dig rätt för skidåkning

7. Snygga, sköna, knähöga skidstrumpor i merinoull som håller dig varm länge. Har också stötdämpande partier som känns skönt i pjäxan. Läs mer och köp här!