På jakt efter en skonsam och effektiv ansiktsrengöring? Här är fem favoriter som vi gärna gosar in i ansiktet varje dag.

Matt Touch Deep-Cleansing Gel Wash, Lumene

Bäst i test ansiktsrengöring 2016

En riktigt skön gel-rengöring som rengör på djupet och hjälper till att dämpa fetare partier, utan att torka ut. Som vanligt lyckas Lumene förmedla den fräscha nordiska naturkänslan. Kanske med hjälp av det nordiska björksockret produkten innhåller, som ska hjälpa huden att hålla en bra bakteriebalans. Passar bäst för dig med kombinerad eller fet hy och är ett bra budgetalternativ.

99 kr, finns att köpa här.

 

Gentle Foaming Cleanser, Dry/Sensitive Skin, Clarins

Bäst i test ansiktsrengöring 2016

Har du torr och/eller känslig hy så är den här snälla foaming cleansern ett skonsamt alternativ. Löddrar rejält och rengör effektivt samtidigt som den känns härlig mot huden. Akta områdena runt ögonen, i övrigt är det bara att massera in och njuta av en löddrig hemmaspa-stund!

260 kr, finns att köpa här.

Comforting Cleansing Milk with Rose Petals, Nuxe

Bäst i test ansiktsrengöring

Är rengöringsmjölk din melodi så kommer du kanske att vissla av glädje om du tvättar dig med den här milda och krämiga mjölken. Tar skonsamt bort både makeup och smuts, utan att torka ut ansiktet. Lugnar huden med hjälp av bland annat rosor, hasselnötsolja och E-vitamin. Funkar fint även på känslig hy.

195 kr, finns att köpa här.

 

Special Cleansing Gel, Dermalogica

Bäst i test ansiktsrengöring

Den här dryga rengöringen jobbar bäst på normal till blandad hy och masseras in på fuktig hud. Löddrar skönt och rengör rejält – huden känns skinande ren och dessutom len och återfuktad efter en tvätt. Lugnar huden med hjälp av bland annat citronmeliss. Lite dyr men effektiv!

365 kr, finns att köpa här.

 

Biosource Purifying Foaming Cleanser, Biotherm

Bäst i test ansiktsrengöring

Mums för huden är den här lyxigt löddriga, lätta gel-liknande foaming cleansern för normal eller blandad hy. Rengör snabbt och effektivt, doftar gott och ger en skön, balanserad känsla åt den nytvättade huden.

225 kr, finns att köpa här.

Artikeln innehåller köplänkar.