Håll dig cool även efter en heldag i sol. Vi på ToppHälsa har testat after sun – här är fem favoriter som både svalkar och återfuktar.

After sun mousse, Evy

Bäst i test after sun

Lättanvänd och dryg mousse som snabbt går in i torr hy, är du inte torr kan det ta ett tag att jobba in den. Doftar lite kliniskt men är riktigt skön att smörja på och återfuktar bra. Även för dig med känslig hy!

189 kr. Finns att köpa här.

 

Aroma Sun Expert Soothing After Sun Milk, Decléor

bäst i test after sun

Aahhh, vilken svalka efter en dag i solen! En härlig och riktigt dryg kroppsmjölk som lugnar brännan och återfuktar skönt. Doftar härligt och känns lyxig. Kostar en slant men är värd varenda krona.

360 kr. Finns att köpa här.

Sun Refreshing After Sun Lotion For Face & Body, Nuxe

Bäst i test after sun

Silkeslen after sun som du lätt smeker in i huden. Svalkar skönt och återfuktar direkt utan att kladda eller kännas fet. Kommer i smidig, lättanvänd tub.

225 kr. Finns att köpa här.

After Sun Soothing & Cooling Moisturizing Lotion, Piz Buin

bäst i test after sun

Bra budgetalternativ i form av dryg och lätt lotion som snabbt går in i huden. Innehåller både vårdande aloe vera och ett kylande och uppfriskande mintextrakt.

139 kr. Finns att köpa här.

After Sun Creme Nacree, Biotherm

bäst i test after sun

En härlig fuktbomb som utöver att återfukta huden, och göra den mjuk, dessutom ger en härligt skimrande effekt. En riktig sommarfavorit i necessären för den som snabbt vill ha en quick fix inför after beach.

250 kr. Finns att köpa här.

Artikeln innehåller köplänkar.