Bäst i test: 5 ansiktsmasker mot just dina hudproblem (allt från finnar till torr hud)

En ansiktsmask kan verkligen göra under för din hud! Men tänk på att välja rätt – utifrån vad just du har för hudproblem och vad din hud behöver. Här är fem favoriter, som absolut är bäst i test (för olika hudproblem)!

Ansiktsmask mot finnar

ska%cc%88rmavbild-2016-10-17-kl-16-19-42

Ansiktsmask som lugnar huden och är perfekt för problemhy. Den förebygger finnar och minimerar överskottsolja. Använd 2-3 gånger i veckan på ansikte, rygg och bröst för bäst resultat!

Mario Badescu Drying Mask kostar 249 kr/59 ml och finns på Eleven.

Ansiktsmask som minskar pormaskar

poresbetoxmask_500x500

Lermask som minskar porer och avlägsnar döda hudceller och orenheter. Masken innehåller spirulina som stimulerar cellförnyelseprocessen. Dessutom blir huden mjuk och fräsch!

REN Invisible Pores Detox Mask kostar 320 kr/50 ml och finns på Eleven.

Ansiktsmask med avokado

78-2767

Uppfräschande ansiktsmask som passar alla hudtyper! Den innehåller avocadoolja och avocadosmör som ger både näring och vitaminer. Den innehåller också hyaluronsyra som binder fukt och fyller ut linjer och rynkor. Extra plus för antioxidanterna som skyddar huden mot för tidigt åldrande!

Ansiktsmasken från Artdeco kostar 299 kr/50 ml och finns på Ellos.

Ansiktsmask för torr hy

magic-moisturizing-facial-mask_500x500

Den här ansiktsmasken är perfekt för torr hy som behöver extra näring. Den innehåller vegetabiliska oljor, antioxidanter och extrakt från morot. Huden boostas med fukt och fett och blir mjuk och smidig!

Luxsit Enrich Magic Moisturizing Facial Mask kostar 465 kr/50 ml och finns på Eleven.

Ansiktsmask som ger lyster

227956-0080_1

Den här ansiktsmasken innehåller kol som absorberar smuts från porerna. Masken rengör utan att torka ut, och huden får en fin och naturlig lyster!

Pure Clay Glow Mask från L’Oréal kostar 129 kr/50 ml och finns på Nelly.

 

För bästa resultat:

Använd även en bra ansiktskräm mot just dina hudproblem. Här har vi testat 5 olika krämer mot torr, fet eller finnig hud!

Artikeln innehåller köplänkar.