I annonssamarbete med VICHY IDéAL SOLEIL

Bästa solsskyddet för den aktiva sommaren

Under de härliga sommarmånaderna väljer vi att leva mer av våra liv utomhus. Du joggar favoritrundan i skönaste träningsshortsen, spelar boll med barnen på stranden eller har cykeln som närmaste följeslagare. Du glömmer väl inte solsskyddet?

Din aktiva livsstil gör att du ofta befinner dig under solens värmande strålar. Då är det extra viktigt att ta hand om huden. Och skydda dig från de skadliga UV-strålarna. Visste du till exempel att 30-50% av solens UVA-strålar når igenom molntäcket? Du ska alltså med fördel använda din solcreme även om det är mulet under joggingrundan.

Glöm inte solskyddet på cykelturen.

Nu väljer vi anti sand

Vichy Ideal Soleil anti sand
En aktiv sommar innebär också en del strandtid. Sand sliter på huden, och kan ta bort delar av ditt solskydd. Och inte är det skönt när solcremen förvandlas till en otäck peeling eftersom huden redan är täckt med sand när du smörjer in dig? Nu finns en helt ny solcreme med anti sand som faktiskt löser problemet, en gång för alla.

Idéal Soleil Anti Sand från Vichy är en solcreme med mycket högt skydd, som återfuktar och gör det enkelt att borsta bort sand och förhindrar att sand fastnar på huden. Den passar för både ansiktet och kroppen. Tester har visat att 89% upplever att sanden enkelt borstas efter att ha testat cremen.

Mer än bara solskydd

Vichys Idéal Soleil är en serie solskydd som både ger näring och skyddar din hud när du är i solen. Solskydden ta hänsyn till externa faktorer, utöver UV-strålning, som kan påverka ditt solskydd. Det kan till exempel handla om saltvatten eller sand på huden. Idéal Soleil har också fler egenskaper än bara solskydd – de vårdar och tar hand om din hud, efter just dina behov.

Har du svårt att hitta rätt solskydd finns en enkel barometer som lotsar dig rätt. Vichy har flera årtionden av forskning och innovation bakom sig och arbetar hela tiden med att ta fram produkter som är anpassade till att fungera i ditt dagliga liv, oavsett var i livet du befinner dig. Och oavsett vilken livsstil du lever.

Kom ihåg!

När du rör på dig utomhus finns också många områden på kroppen som kanske glöms bort, men som behöver lite extra skydd. Näsan, pannan, halsen, örsnibbarna och läpparna till exempel. Se också till att den solcreme som du använder för ditt ansikte innehåller UVA-skydd mot UV-strålar som kan orsaka för tidigt åldrande och rynkor.

Och sist men inte minst…

Glöm inte att dricka mycket vatten när du är aktiv i solen.

Några goda sol-råd!

  • Om du ska vistas länge i solen, bär gärna kläder som ett extra skydd. Det finns många bra träningskläder med UV-skydd.
  • Kom ihåg att ta pauser från solen ibland.
  • Glöm inte bort att dricka vatten mellan varven.