ToppLoppet blev över all förväntan, och vill du känna peppen och glädjen från årets lopp så ska du spana in de här bilderna!

Lördagens ToppLopp lockade till sig fler deltagare än någonsin tidigare! Solen strålade, människorna vallfärdade till Hagaparken och känslorna sprudlade.

För många av topplöparna var det första gången de deltog i loppet, medan andra har varit med sedan första året loppet gick av stapeln.

Längs med loppet bjöds det på musikunderhållning, discotunnel och ivriga hejarop från publiken. I ToppHälsas rosa tält var det full ruljangs och det var lika roligt som vanligt att få träffa er, våra läsare. Det är ni som gör oss!

Chefredaktör Pamela Andersson är extremt nöjd med det lyckade eventet.

– Vi räknar med att det under dagen kom mellan 10 000 – 12 000 personer. Och det känns så roligt att höra att alla verkade tycka att det var så bra arrangerat. Det som känns extra häftigt är känslan av att ha så bra kontakt med sina läsare.

Inger Bornholm från Hässelby har varit med i ToppLoppet sedan första året och är en trogen läsare av ToppHälsa.

– Det bästa med loppet är all glädje samlad på en och samma plats. Alla är så glada och sammanhållningen är stor. Och på loppet är det så roligt att få träffa er som gör tidningen också. ToppHälsa betyder mycket för mig, jag älskar er tidning!

Janna Betzén och Karin Sidenstierna från Falun är med i loppet för första gången.

– Vi ville springa ett lopp som gick sent på hösten och då hittade vi ToppLoppet. Vi visste inte vad vi skulle förvänta oss innan, men det var över förväntan. Alla aktiviteter runtomkring och musiken under loppet gjorde det så roligt!

Vi på redaktionen fick även det här härliga mailet från Anna som sprang ToppLoppet i år:

Hej på er redaktionen!

Jag ville bara tacka för ett härligt lopp i lördags, riktigt kul! En person som ständigt inspirerar mig i varje träningspass och gör att jag pressar mig till det där lilla extra är Pamela. Det var otroligt kul att få träffa och ha en chans att prata med henne! Pamela bevisar att ingenting är omöjligt!

Ytterligare bilder och tankar kring loppet hittar ni bland annat på Pamelas blogg.