I annonssamarbete med REEBOK

Snygga träningskläder ger automatiskt ny träningslust. Men dagens träningskläder funkar faktiskt lika bra att bära utanför gymmet. Här tipsar Topphälsas chefredaktör Pamela Andersson om sina favoriter från Reeboks senaste kollektion.

Pamela Andersson, chefredaktör på Topphälsa.

Pamela Andersson, chefredaktör på Topphälsa.

Säsongens träningsmode är en mix av stora loggor, dova färger och glänsande material.

– Inför en ny träningssäsong försöker jag alltid hitta plagg som går att matcha tillsammans. Då sparar jag både pengar och plats i garderoben. Med dessa favoritplagg är jag kittad för många sköna timmar på gymmet, säger Pamela Andersson.

• Trendiga sportbehån

Reebok-top-rosa

Bekväm sportbehå med boxarrygg (finns i två olika färger), 399 kr.

– Just nu är stora loggor en stor trend och den här träningsbehån är perfekt. Tack vare den coola brottarryggen kan jag använda den här behån utan linne – perfekt när jag kör ett riktigt svettigt gympass.

• Bekväma träningslinnen

Reebok-tops

Svart och rosa linne med tryck, 229 kr. Svart linne med hög hals, 279 kr.

– Mitt favoritlinne finns i svart och rosa, och har en cool logga framtill. Det känns skönt och luftigt mot kroppen. En annan topp som jag fastnat för är den svarta med foliegrafiken framtill. Det höjer modegraden på gymmet och ger träningslooken det lilla extra, det gillar jag.

h2>• Skönaste tightsen

Reebok-tights

– Det är så kul att den glansiga catwalktrenden även syns i träningsmodet. Nu är det fritt fram att glittra och glänsa när du gör dina squats. Reebok har två superbra tightsmodeller där en har hög midja, så skönt för magen. Det andra paret har inga sömmar baktill, vilket är extra bra när jag ligger på golvet och tränar.

• Långärmade tröjan

Reebok-troja-svart

Långärmad träningstopp med långa ärmar, 399 kr.

– Den tunna funktionsjackan har fått konkurrens av höstens måste ha-tröja. Den har pingvinärmar, ett längre bakstycke och är något lösare i modellen. Jag använder den till lugnare träning eller promenader.

• Snyggaste träningsskorna

REEbok-skor-rosa

– Den här skon sitter stabilt på foten och är så snygg att jag även använder den utanför träningspasset. Jag gillar det låga skaftet, det gör att vristen kan röra sig lite friare.

Hos Reebok (som bland annat säljs hos Intersport) hittar du kläder som funkar för all sorts träning, allt från dans till styrketräning och löpning. Här hittar du fler funktionella träningskläder.