I annonssamarbete med FITBIT

Har du bestämt dig – blir 2018 ditt bästa träningsår? Häng med oss i #teamfitbit så gör vi det tillsammans! Målet är Vårruset, men också att ha roligt på vägen dit. Nu kör vi!

När ljuset och energin återvänder är våren en perfekt tid att kickstarta din löpträning på. Känner du dig osäker, otränad eller omotiverad är vårt bästa tips att gå med oss i #teamfitbit.

Med #teamfitbit får du hjälp att nå dina resultat. Våra två coacher, Matilda Bergfeldt och Lena Ovegård, ger dig tydliga träningsupplägg, både i tidningen och i filmer. Det blir tips kring kost sömn och återhämtning. Och en massa bra löpningsinspiration så klart. All information samlar vi här så att du enkelt kan hitta den!

Målet vi siktar på är att tillsammans springa Vårruset. Vägen fram till målet kommer att vara fylld av utmaningar och härlig träning. Redaktionen hakar så klart på och är en del av #teamfitbit. Våra profiler Markiz Tainton, Annika Leone, Julia Khouri och PT-Fia berättar också på sina bloggar och instagram om träningen inför Vårruset. Och de springer så klart i #teamfitbit.
Häng på du med!

Det här är Fitbit

Fitbit Ionic.

Fitbit Ionic är en aktivitetsklocka som motiverar, peppar och hjälper dig att hålla koll på din träning. Klockan registrerar bland annat din aktivitet och din sömn. Tillsammans med appen kan du följa din framgång, för de bästa resultaten och för ett mer hälsosamt liv.