Äntligen är sommaren och värmen här! Vem vill inte ligga på stranden, känna solen bränna mot huden och lyssna på havets vågor? Stranden i all ära, men visst är det ändå jobbigt att bli sandig och få ont i ryggen när man solar hela dagen? Här hittar du den perfekta lösningen för en sand- och smärtfri dag på beachen – scrolla ned för att handla en Sleepybag hos ToppHälsa!

I samband med sommaren är vi många som gärna spenderar dagarna på stranden i värmen. En dag på stranden kan bli lång och självklart vill man kunna njuta så länge som möjligt, men det är inte alltid lätt när man blir sandig eller ligger på ett oskönt underlag. ToppHälsa tipsar om den smartaste prylen för sommaren som kommer att underlätta dagarna på stranden – den stavas Sleepybag! Klicka hem den direkt här i artikeln nedan.

sleepybag
Klicka på produkterna för att handla, utcheckning sker genom Klarna.

sleepybag-1

En Sleepybag är prylen du kommer få väl användning av för alla utflykter i sommar. Den är perfekt vare sig du ska till stranden, poolen, campingen på musikfestivalen eller bara framför TV-soffan hemma i vardagsrummet. ”Madrassen” väger bara 700 gram och är lätt att blåsa upp och smidig att packa ihop och ta med överallt.

3 nödvändiga prylar för stranden

min nya kollektion

Packa strandväskan rätt! ToppHälsa tipsar om 3 nödvändiga prylar för stranden och din semester. Huden ska vi vara rädda om, ladda därför upp ordentligt med ett bra solskydd. Solskyddsfaktor är A och O för att undvika brännskador och att åldras i förtid. Sedan får vi självklart inte glömma handduk när det är dags för ett dopp och ett par hörlurar för musik och podcast-lyssning.