Nu kan du boosta dig inifrån och ut med coenzym Q10, både med hjälp av hälsosamma snacks och med NIVEAs serie som skyddar din hud på djupet.

NIVEA Q10plus är en serie hudvårdsprodukter som är baserad på hudens egna anti-age ingrediens: coenzym Q10. Q10 ger näring och skyddar huden på djupet. När vi blir äldre sjunker nivåerna av Q10 i huden vilket leder till rynkor. Då kan det hjälpa att fylla på kroppens egna depåer med NIVEAs hudvårdsserie.

Kombinera din hudvårdsrutin: Ät Q10-rik kost

Q10 finns naturligt i små proportioner i en mängd livsmedel, men är extra hög i nötkött, inälvsmat, sojaolja, sardiner, makrill, avokado och jordnötter. Skönhet handlar som bekant om att vårda både sitt inre och sitt yttre, det är Q10 ett solklart bevis på.


 

Tre hälsosamma snacks med högt värde av Q10:

1. Sesamkakor med mandel eller jordnötssmör – perfekt innan träningen.

2. Avokadohalva med sardin/olivtapenade – som förrätt eller mellanmål.

3. En näve av dina favoritnötter (jordnötter, mandlar, hasselnötter, pistage eller valnötter – när du blir sugen.


 

Skippa gamla mönster – förbättra din hudvårdsrutin så här:

NiveaQ10_steg1

1. Rengöring
Börja med att göra rent ansiktet. NIVEA Daily Essentials Refreshing Cleansing Wipes är lättanvända för en grundlig rengöring och uppfriskande återfuktning.

 

NiveaQ102_steg2
2. Serum
Dags för serum. Ta lika mycket som en halv tiokrona. Sprid ut serumet mellan dina handflator och massera in kulorna i serumet. Serumet innehåller coenzym Q10 och kreatin och motverkar effektivt rynkor. Förutom att den är utslätande är den även återfuktande.

 

NiveaQ103_steg3
3. Applicera
Applicera serumet uppåt och nedåt på kinderna i cirkelrörelser för att öka blodcirkulationen. Glöm inte pannan och halsen. Använd serumet både morgon och kväll i två veckor för bästa resultat.

 

NiveaQ104_steg4
4. Vila
Vänta i en minut innan du applicerar dagcreme.

NiveaQ105_steg5
5. Dagcreme
Applicera lika mycket dagcreme som en tiokrona och massera försiktigt in i huden. Om du ska sminka dig är det bra att vänta i en minut tills cremen sjunkit in i huden.

 

nivea_produktbild_topphalsa

NIVEAQ10 är en serie hudvårdsprodukter som är baserad på hudens egen anti-age-ingrediens: coenzym Q10. Q10 ger näring och skyddar huden på djupet. När vi åldras sjunker nivåerna av Q10 i huden vilket leder till rynkor. Då kan det hjälpa att fylla på kroppens egna depåer med NIVEAs hudvårdsserie Q10plus.