I nya numret av Topphälsa berättar systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman om sin nya bok, pr-byrån de driver ihop och hur det är att starta företag när man har småbarn hemma. För att orka med sina fullspäckade veckor har de en personlig yogatränare. Det här är ett utdrag.

Tisdag: Poddinspelning och PT-yoga

Vi ses som vanligt på jobbet vid 9 och har några interna möten. På lunchen spelar vi in fredagspodden. Vi poddar varje vecka för en otroligt hängiven publik på över 300 000 tjejer. Inför inspelningen äter vi alltid lunch på kontoret innan för att ha fullt med energi. När vi ska spela in podden jobbar vi först på var sitt håll med olika samtalsämnen som vi vill ta upp.

Hannah och Amanda

Läs om hela Hannah och Amandas vecka i nya numret av Topphälsa!         Foto: Micael Engström

Sedan tar båda med två till tre ämnen var till bordet. Det viktiga när vi går in där är att vi hittar fokus. Det är hela vårt tricks, vi är otroligt mycket i stunden och kan skratta, gråta och förlora oss i saker.

Idag är vi pepp efteråt. Och det blir snart ännu bättre eftersom vi går direkt till yogan. Då lämnar vi det hektiska livet bakom oss och går in i vår yoga-PT Jennys mjuka famn. Det är skönt att det bara är vi tre som kör, inga andra.

Hannah och Amanda har en yoga-PT för att få tid till återhämtning.

Hannah och Amanda har en egen yoga-PT för att få tid till återhämtning.       Foto: Micael Engström

Vi tränar rätt hård yoga och Jenny pushar oss, men hon känner in var vi är. Vi kallar henne för vår kroppschef. Det är skönt att h

topphalsa-nr-2
a någon att luta sig emot och säga att det här behovet har vi, så ser hon till att vi gör rätt övningar för rätt sak. Vi måste planera in återhämtning i vårt schema för att inte krascha.

Efter en timma med Jenny går vi vidare och låter fixa naglarna. Det är väldigt viktigt för hälsan faktiskt. Sedan går vi hem till våra barn.

MISSA INTE! Hela Hannah och Amandas veckodagbok kan du läsa i Topphälsa nr 2 som finns i butik från 14 januari!

Vill du se mer sånt här? Följ Topphälsa på Facebook så missar du inget!