Blev det lite för mycket av det goda på semestern? Då jobbar vi bara lite extra på vardagsformen nu istället. Dags att skicka kroppen på boot camp med ToppHälsa för att slippa både plufs och onödiga gifter i kroppen. Tufft men effektivt, redo för rivstart? Ladda ner ToppHälsa-appen gratis i Itunes så kommer du varje dag under en månads tid få bra och lättillgängliga tips på hur du snabbt går ner igen!

kom i form 4 veckor

Vill du rensa kroppen på gifter och onyttigheter – samtidigt som du går ner i vikt? Är du beredd att betala i matdisciplin, rörelse och kanske lite muskelvärk? Ladda då för boot camp med oss i fyra veckor! I gengäld får du en kropp som känns fräsch och ”slimmad” – och dessutom massor med ny energi.

Valérie Orsoni tog fram sin supersuccé Le Boot Camp Diet när hon själv behövde gå ner i vikt. Hon har kombinerat olika vetenskapliga rön och teorier: Under en fas rensar du kroppen med detox, under en annan äter du mat med lågt GI. En tredje fas innebär att du boostar kroppen med rätt mat. Allt för att kroppen ska jobba optimalt – och du gå ner i vikt.

Men viktminskning handlar ju inte bara att äta rätt. Boot camp-dieten innebär också att träna motivation, att använda avslappningsövningar för att minska kroppens stressnivå – och så förstås att lägga in daglig träning som hjälper till med förbränning och får dig att må bra.

Allt det här blir en diet som ger snabba resultat på vågen, bättre hälsa och som funkar även i längden.

Viktprogrammet är tufft och uppdelat i fyra faser: Detox, Attack, Booster och Underhållsfas. Varje vecka kommer vi att skicka hur du äter och tränar under dessa veckor. Hur länge du håller på beror på hur mycket du vill gå ner i vikt. Lycka till!

LADDA NER APPEN GRATIS HÄR!