Gå till gymmet med stil! Och se till att din träningsväska rymmer allt du behöver. Här är fem topp-favoriter (som både är bra och snygga)!

Praktisk träningsväska till yogan – vår favorit!

bra-och-snygg-träningsväska

Vad: Fit at sports Duffle, Puma

Pris: 450 kr

Väska i perfekt mellanstorlek som har en smart hållare framtill för yogamattan. Det finns flera fickor inuti och utanpå väskan, och ett smart fack för skorna eller den blöta handduken. Snygg favorit!

Betyg: 5/5

 

Snygg träningsväska med fin färgkombo

träningsväska-köp

Vad: 30L Bag, Kari Traa

Pris: 499 kr

Stor väska i härliga färger och vattentätt material. Bär i handen, släng den över axeln eller gör om till ryggsäck. Den har flera innerfack och det finns en ficka för adresslapp – om du skulle glömma den på gymmet.

Betyg: 5/5

 

Slitstark & rymlig träningsväska

bra-träningsväska

Vad: Grip Duffle Bag, Reebok

Pris: 450 kr

Tuff väska som rymmer det mesta! Har separat ficka med ventileringshål för blöta träningskläder, skofack och sidofickor. Den är gjord i slitstark polyester och har förstärkt botten.

Betyg: 4/5

Bra väska med smart design

snygg-träningsväska

Vad: Cylinder bag, Casall

Pris: 599 kr

Silverfärgad bag som kan göras om till ryggsäck, tack vare justerbara bärhandtag. Den är gjord i slitstarkt material och du får plats med träningsgrejerna utan problem. Smart förvaring med fack på sidan och flera mindre innerfickor.

Betyg: 4/5

Liten & nätt

träningsväska

Vad: Yankee bag, Drop of Mindfulness

Pris: 499 kr

Liten och smidig träningsväska med förstärkt botten. Innerficka och mobilfack. Väskan rymmer bara det absolut viktigaste, men plus för snyggt mönster och mjukt material.

Betyg: 4/5

 

För fler väskor – besök vår systersajt Damernas Världs guide över snygga handväskor!

För mer träningsutrustning – vi har testat: