Nu vill vi plocka svamp och ta sköna skogspromenader - utan att bli blöta om fötterna. Här är sex gummistövlar som funkar i både vått och torrt!

Varma gummistövlar med fleecefoder

gummistövlar bäst i test

De här snygga och praktiska gummistövlarna har ett varmt och skönt fleecefoder och är därför perfekta att ha på sig när det är både blött och kallt!  Stövlarna har en urtagbar, fleeceklädd innersula och en tamp baktill som gör dem lätta att dra på.

Gummistövlarna Chelsea Rain Colorado finns i gult och svart, kostar 399 kr och finns på Ellos.

Stadiga gummistövlar från Tretorn

gummistövlar bäst i test

Den här stadiga gummistöveln passar perfekt för ett lite mer krävande friluftsliv. Den grovmönstrade sulan ger ett bra grepp och det snabbtorkade fodret håller fötterna varma och torra hela dagen. Med spännet upptill kan du enkelt justera skaftet så som du vill ha det.

Gummistöveln Hajk från Tretorn kostar 999 kr och finns på Ellos.

Klassiska gummistövlar från Hunter

röda gummistövlar bäst i test

Snygga, sportiga gummistövlar som funkar lika bra i skogen som på shoppingturen. Trots det höga skaftet känns stöveln lätt och mjuk. På sidan finns ett spänne i metall för att kunna justera skaftets passform.

Gummistöveln från Hunter finns också i mörkgrönt och svart, kostar 1 395 kr och finns på Nelly.

Prickiga gummistövlar med spänne

höstiga gummistövlar bäst i test

De här fina, prickiga stövlarna i naturgummi har ett tunt foder och funkar som bäst när det är lite varmare ute. Spännet på utsidan är både snyggt och praktiskt.

Gummistöveln Molly från Tom Joule finns i flera mönster och kostar 499 kr och finns att köpa här.

Gummistövlar från Viking som passar för alla väder

gummistövlar bäst i test viking

Klassisk gummistövel med en mjuk, urtagbar innersula som passar bra i både varmt och kallt väder. Stövlarna är gjorda i hållbart naturgummi och har en platt sula och räfflad botten.

Gummistöveln Seilas från Viking kostar 599 kr och finns på Ellos.

Dyra men riktigt snygga gummistövlar

gummistövlar bäst i test snören

De här gummistövlarna med högt skaft och skosnören är både praktiska i skogen och snygga på stan. De är också tillverkade i naturgummi. Stövlarna från Ilse Jacobsen finns i flera härliga färger, kostar 1 400 kr och finns att köpa på Boozt.com.

 

TIPS! Matcha stövlarna med en snygg och skön väst.