Julklappserbjudanden från ToppHälsa #13 (klicka hem här!)

Nyhet! I varje nytt tidningsnummer av ToppHälsa väljer redaktionen ut ett par produkter som våra hjärtan slår lite extra för. Dessa speciellt utvalda produkter kan du handla här på ToppHälsa.se, till (ofta) rabatterat pris. Scrolla ned för att handla redaktionens julklappstips som visas upp i ToppHälsa #13, direkt här i artikeln!

shoppingbalk

Redaktionens rabatterade jul-erbjudanden (shoppa julklapparna här!)

Klicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla hos ToppHälsa.se.

sandra-jul

Innetofflor i ull, A. Andreassen. ”Snacka om julkänsla i de här fina hjärtbeprydda gossingarna inspirerade av julpysslet som vi hänger i granen. Tillverkade i italienskt ull och så mysiga att de får hänga med ända fram till påska.” Passa på att handla innan 18 december 2017 och få 25 procents rabatt! – Pamela Andersson, chefredaktör.

Tights och sport-bh, Rivia Sports. ”Supersnygga tights och matchande överdel, som gör det roligare att gå och träna! Snygg passform och färger som är helt rätt i tiden.” Handla innan 18 december 2017 och få 10 procents rabatt på hela setet! – Sandra Hiort, redaktör.


Vattenflaska i rostfritt stål, Bonshop. ”Styrka, mod, lugn och kärlek är orden vi valt att sätta på denna ToppHälsa-designade vattenflaska i rostfritt stål. Snygg, miljövänlig och håller vattnet kallt LÄÄÄNGE!” – Sandra Hiort, redaktör.

Träningsset i retrostil, YMR Track Club. ”To cool for school! Ungefär så känner man sig i den här retro-chica dräkten. Älskar snittet, och detaljerna. Jackan och byxorna kan köpas var och en för sig. Jag vill ha!” – Pamela Andersson, chefredaktör.

shoppingbalk