Löpsäsongen närmar sig och snart är det dags för Vårruset, den stora träningsfesten runt om i Sverige där du kan gå, springa eller jogga! ToppHälsas Pamela Andersson finns på plats i Stockholm, och har valt ut sina sju löparfavoriter träna i inför loppet.

löpkläder
En klassisk design med en logga på ena benet. Svettavstötande material och med en liten sidoficka med dragkedja för kort eller liten nyckel. Läs mer och köp här!

 

löparkläder
Swegmarks behåar är stadiga och håller även för en tyngre byst. Den här modellen med vadderade axelband kan också enkelt knäppas ihop till en brottarygg om man vill det. Läs mer och köp här!

 

löparkläder
I vårens hetaste färg, lila, hittar jag den här fina löparjackan gjord i vattenavvisande material och med ventilerade mesh-infällningar. Så snygg – och med ett pris som jag gör vågen för! Läs mer och köp här! 

 

löparkläder
En stretchig löpartröja att känna sig stark i! Här snackar vi funktioner; reflextryck på ryggen, flatlocksömmar som minimerar risken för skav, längre bakstycke och muddar med tumhål. Me like. Läs mer och köp här!

 

löparkläder
Skönt kompressionsmaterial som ger bra stöd. Jag gillar verkligen randdetaljen längs benen med reflexband som gör att du syns när mörkret faller! Läs mer och köp här! 

 

löparkläder
En härlig löpartröja med ståkrage från H&M sportkollektion. Mjuk och skön att springa i tack vare den borstade insidan och jag uppskattar den lilla fickan med dragkedjan bak på tröjan. Läs mer och köp här! 

 

löparkläder
Jag som älskar färg och mönster faller pladask för de här löpartightsen. Älskar också den breda midjan som gör att tightsen sitter säkert. Våga sticka ut i den här snyggingen! Läs mer och köp här!