ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson har valt ut sju tavlor med fokus på träning som du garanterat kommer att älska lika mycket som vi. Klicka hem din favorit direkt här i artikeln – till 20 procents rabatt!

Vad har dans och konst gemensamt? Jo, de är båda kreativa och inspirerande sätt att uttrycka känslor och åsikter på. Därför kan kombinationen av dessa två bli något enorm vackert och fångande. Wallrepublics målningar och fotografier passar perfekt hemma hos dig som älskar såväl inredning som träning.

 

pam
Konst hos ToppHälsa – exklusivt utvalt av chefredaktör Pamela

Chefredaktör Pamela Andersson, som i många år träffat er läsare på resor, kurser, event, och inte minst genom tidningen och webben, kommer varje vecka att välja ut produkter som vi tror att era hjärtan kommer att slå extra för. Från trådlösa hörlurar till färgsprakande yogamattor, till just konst. Nu kan du handla träningsrelaterade tavlor från Wallrepublic till 20 procents rabatterat pris. Tavlan Dancing With Lonliness är en särskild favorit hos Pam:

”Tavlan förmedlar så mycket känsla. Den passar perfekt för mig som vill uttrycka kärleken till träning i mitt hem”

wallrepublic

Tavlan kommer inramad i 60 x 60 cm.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

wallrepublic-1

Psst… Passa på att köpa till 20% rabatt!

Motiv som ger inredningen personlighet

Träningsmotiven gör tavlorna intressanta att se på och adderar en stor dos personlighet till inredningen. Det svartvita gör sig väldigt fint till de flesta stilar och sticker inte ut för mycket. En perfekt tavla för dig som vill ha något att stanna upp till, fångas utav och diskutera om i din inredning.

wallrepublic

Denna tavla kommer inramad i 50 x 70 cm.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

wallrepublic-2