Välkommen till ToppHälsas kurser – online och fysiska!

Här finns alla ToppHälsas onlinekurser och fysiska kurser samlade. Kurserna ger dig pepp och kunskap, och handlar om både vikt, träning och en sund livsstil. Välkommen!

Gå ner i vikt
– för att stanna där!

Karin Magnusson, dietist och KBT-terapeut coachar dig under tio veckor i denna kurs som riktar sig till dig som vill gå ned i vikt långsiktigt. Med filmer, fakta och personliga arbetsuppgifter kommer du att kunna gå ner i vikt för gott!

Kika på filmen för en smygtitt på kursen

Läs mer om onlinekursen här!


Gå ner i vikt
– kickstarta med ToppHälsa

Du har bestämt dig. Du vill gå ner i vikt – snabbt! Det du behöver är en matplan, en vecka, eller helst två, där du kickstartar ditt viktras och boostar det med promenader och rätt träning. I ToppHälsas unika webbkurs finns alla tips du behöver för att gå ned 3-4 kilo på två veckor – en riktig kickstart!

Kika på filmen för en smygtitt på kursen

Läs mer om onlinekursen här!


Träna med D-Flex & Pam
– kom i form på 21 dagar

Kursen för nybörjare och avancerade! Chefredaktör Pamela Andersson visar övningarna för nybörjaren och personlige tränaren David ”D-Flex” Seisay visar övningarna för dig som vill köra på en högre nivå. Vårt motto i den här kursen är ”Health is wealth”. Den som har hälsan är rik men det är den sortens välstånd du inte kan köpa för pengar. När du är klar kan du göra programmet igen och igen – du har tillgång till kursen i ett helt år från och med att du köpt den. Träning hemma blir inte bättre än såhär.

Läs mer om onlinekursen här!

Kika på filmen för en smygtitt på kursen


Kost och näringslära – bli din egen kostcoach

Funderar du på om du får i dig tillräckligt näringsrik mat? Undrar du om kokosfett är så fantastiskt som det står i media? På helgkursen får du lära dig grundläggande näringslära, kartlägga matvanor och granska mattrender. Du får också redskap för att genomföra en varaktig kostförändring!

Kommer snart!


Bli din egen viktcoach!

Känner du att du behöver du se över dina matvanor? Känner du att du är ute efter ett hållbart resultat? Då är det här en kurs för dig!

Men inte genom en quick-fix, utan genom en livsstilsförändring som gör att du går ner i vikt. Du kommer lära dig vilken mat som mättar (och inte mättar), vad du ska äta för att undvika sötsug och hur du äter lagom mängd. Du får också kunskap om hur du ska åstadkomma en beteendeförändring som leder till viktminskning.

Kommer snart!


 

Undrar du något om onlinekurserna, mejla desiree@mag.bonnier.se. Undrar du något om de fysiska kurserna, maila annika.kvist@mag.bonnier.se.