Här finns alla ToppHälsas kurser samlade. Det finns både onlinekurser och kurser som man går på plats. Kurserna ger dig pepp och kunskap, och handlar om allt från träning, kost och vikt och sund livsstil. Välkommen!

 


NYHET! Yoga & yinyoga – bli smidig, stark och stressfri på 10 veckor!

Kom igång med yoga och yinyoga, och få ett nytt hälsosamt liv på bara drygt två månader! Här är kursen som hjälper dig till nya må bra-vanor som varar.

Yoga motverkar stress och depression, minskar värk i nacke och rygg, stärker hjärtat och gör dig smidig och stark. I den här kursen får du konkreta och användbara verktyg som hjälper dig att hitta en mer hälsosam livsstil i förenlighet med yogans filosofi. 

Pris: 799 kr

Kopknapp rosa vanster


Träna med D-Flex & Pam – kom i form på 21 dagar

Kursen för nybörjare och avancerade! Chefredaktör Pamela Andersson visar övningarna för nybörjaren och personlige tränaren David ”D-Flex” Seisay visar övningarna för dig som vill köra på en högre nivå.

Vårt motto i den här kursen är ”Health is wealth”. Den som har hälsan är rik men det är den sortens välstånd du inte kan köpa för pengar. När du är klar kan du göra programmet igen och igen – du har tillgång till kursen i ett helt år från och med att du köpt den. Träning hemma blir varken bättre eller roligare än såhär!

Pris: 499 kr

Kopknapp rosa vanster


Gå ner i vikt – för att stanna där!

Karin Magnusson, dietist och KBT-terapeut coachar dig under tio veckor i denna kurs som riktar sig till dig som vill gå ned i vikt långsiktigt. Med filmer, fakta och personliga arbetsuppgifter kommer du att kunna gå ner i vikt för gott!

 

Pris: 499 kr

Kopknapp rosa vanster


 

Gå ner i vikt – kickstarta med Topphälsa

Du har bestämt dig. Du vill gå ner i vikt – snabbt! Det du behöver är en matplan, en vecka, eller helst två, där du kickstartar ditt viktras och boostar det med promenader och rätt träning. I ToppHälsas unika webbkurs finns alla tips du behöver för att gå ned 3-4 kilo på två veckor – en riktig kickstart!

Pris: 249 kr

Kopknapp rosa vansterKost och näringslära – bli din egen kostcoach

Funderar du på om du får i dig tillräckligt näringsrik mat? Undrar du om kokosfett är så fantastiskt som det står i media?

Tillsammans med dietisten och KBT-terapeuten Karin Magnusson får du under två dagar lära dig det du behöver för att kunna kartlägga matvanor och se möjlighet till förändring. Vad ska du äta för att du ska må så bra som möjligt? Finns det några små förändringar du kan göra för att komma närmare ditt mål? Du får lära dig om kostens grundstenar, men även veta mer om heta ämnen inom kost och mat.

Datum: 6-7 oktober
Tid: 9-16 båda dagarna
Plats: Folkuniversitet, Kungstensgatan 45, Stockholm
Pris: 2575 kr

 5ba0ed1c6df0b 5ba0ed1c6df5cth boka vanster.png
Kursen är ett samarbete med Folkuniversitet.


Vego – näringslära för vegetarianer och veganer

Vill du äta mer grönt och mindre kött? Undrar du om quornbiffen är likvärdig med den vanliga biffen och om det bara är att byta ut yoghurten mot sojgurt?

Under den här heldagskursen får du lära dig grundläggande näringslära med fokus på vegetarisk och vegansk kost. Tillsammans med dietisten och KBT-terapeuten Karin Magnusson får du diskutera heta ämnen och lära känna, samt provsmaka, vegetariska och veganska produkter.

Datum: 18 november
Tid:
9-16
Plats:
Bonnierhuset, Torsgatan 21, Stockholm
Pris:
1650 kr

 5ba0ed1c6df0b 5ba0ed1c6df5cth boka vanster.png

Kursen är ett samarbete med Folkuniversitet


Undrar du något om onlinekurserna, mejla desiree@mag.bonnier.se. Undrar du något om de fysiska kurserna, maila linnea.larsson@mag.bonnier.se.