Säg farväl till torra och spruckna läppar! Räddningen är ett härligt krämigt läppbalsam som ger massor av fukt och glans (och i vissa fall färg). Här är våra 7 favoriter i vårt "bäst i test" som ger silkesmjuka (och kyssvänliga!) läppar.

Vårdande läppbalsam med lyster och lätt färg

läppbalsam bäst i test

Läppbalsam från Oliva by CSS

Ger en lätt rosaröd färg på läpparna samtidigt som det mjukgör och vårdar. Innehåller bl a färg- och ljusreflekterande mineralpigment, vårdande ekologisk olivolja, squalan från oliv och mjukgörande sheasmör.

Finns att köpa på BonShop för 30 kronor!

 

Läppbalsam med färg – ger kyssvänliga läppar

läppbalsam med färg

Korres – Lipbutter

Ett fylligt läppbalsam som smälter på läpparna och ger en glänsande, färgad yta. Detta smör lämnar läpparna djupt återfuktade (perfekt för torra läppar!). Sheasmör och risvax ger varaktig fukt och mjukhet.

Extra plus för att det finns i flera olika färger.

Finns att köpa på BonShop för 139 kronor!

 

Kkar cirkulationen och tar bort döda hudceller

läppbalsam bäst i test
Fresh Lips SPF 15, Ole Henriksen

Skyddar dina ömtåliga läppar i solen med SPF 15. Det krämiga balsamet är helt naturligt och innehåller mjukgörande kakaosmör. Mentol ökar cirkulationen och ger en superfin lyster, och salicylsyra tar bort döda hudceller. Allt dina läppar kan önska sig i en enda liten tub!

Finns att köpa på Eleven för 245 kronor.

Läppbalsam för torrisar

läppbalsam bäst i test

Daily Energizer Lovely Lip Balm, Clarins

Ett härligt läppbalsam med kakaosmör och sheaolja som är perfekt för torrisar. Det skyddar dina läppar och håller dem mjuka länge. Dessutom får läpparna en fin glans och rosig färg. Innehåller extrakt från ekologiskt odlade röda vinbär som slätar ut och förstorar läpparna. Plus för snygg hylsa!

Finns att köpa på Nelly för 145 kronor.

Slätar ut rynkor och förstärker läppjonturerna

läppbalsam bäst i test

Benefiance Full Correction Lip Treatment, Shiseido

Lyxvarianten för dig som vill skämma bort dina läppar. Det här är en riktig mirakelkur som återfuktar och verkar utfyllande – och därmed slätar ut rynkor och förstärker läppkonturerna. Torra och matta läppar blir omedelbart mjuka, smidiga och får en fin glans. Dyr, men värd pengarna!

Finns att köpa på Eleven för 399 kr.

Billigt läppbalsam som är helt naturligt!

läppbalsam bäst i test
Lip Balm, Hurraw

Små söta läppbalsam till ett bra pris. De är dessutom helt naturliga, ekologiska och veganska – bra både för dig och miljön alltså! Balsamet gör läpparna lena som silke och finns i massor av mumsiga smaker. Vad sägs om kokos, kanel eller lime? Vi vill helst ha ett av varje. Som godis för läpparna!

Finns att köpa på Eleven för 59 kr.

Skyddar, reparerar, läker och återfuktar <3

läppbalsam-test

Ultra Nourishing Lip Balm, Nuxe

En quick fix för torra och spruckna läppar! Kommer i en smidig liten burk och skyddar, reparerar, läker och återfuktar. Balsamet går snabbt in i läpparna utan att kladda och gör eventuella linjer och rynkor mindre synliga. Passar utmärkt att använda under uttorkande läppstift och smakar honung och grapefrukt. Mums!

Finns att köpa på Nelly för 135 kr.

Artikeln innehåller köplänkar.