Så här är vi inte vana att se Laila Bagge... Året var 1993 och 21-åriga Laila deltog regelbundet i ett aerobics-program i tv. Det här klippet är verkligen fascinerande! "Höger, vänster, höger!" :D

Laila Bagge har själv kommenterat klippet så här i ett blogginlägg:

– Det var ju ett tag sedan nu så jag minns kanske fel, men jag har för mig att den här engelska killen som leder träningspasset hade ett pass med morgongympa varje helg. Jag och min vän Åsa medverkade i hans program och hjälpte honom att visa hur man skulle genomföra rörelserna. Nu minns jag heller inte hur många gånger vi gjorde det där, men det var väl kanske en tio program eller nåt. Och återigen GUD så pinsamt att titta på det här klippet!!!! Det är verkligen läge att ta fram skämskudden!!! Men jag kan inte låta bli att skratta, det är ju så kul.

Laila Bagge har också berättat lite om sin outfit i samma inlägg:

– Vilka HEMSKA träningskläder vi har på oss. Men det roliga i detta var att produktionsbolaget som gjorde programmet var sponsrade av Reebook och därför fick vi inte bestämma själva vad vi skulle ha på oss. Vi skulle ha det allra senaste av Reebook kläder och skor. Och vi tyckte att vi var supersnygga i de där kläderna! Ha, ha!!! Oj så läckert med så högt skurna bodys.

Ja, tiderna förändras – men visst blir man glad av klippet? 🙂

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra och följ ToppHälsa på Facebook så missar du inget!

byline_lisa_ny