I annonssamarbete med VICHY IDéAL SOLEIL

Nu väljer vi anti sand

En aktiv sommar innebär också en del strandtid. Men visste du att sand också kan ta bort delar av ditt solskydd? Och inte är det skönt när solcremen förvandlas till en otäck peeling eftersom huden redan är täckt med sand när du smörjer in dig? Nu finns en helt ny solcreme med anti sand som faktiskt löser problemet, en gång för alla.

enjoying_the_shade_2000-1000

IDEAL-SOLEIL_Fluide-Lacte-anti-sable-SPF30-500px

Idéal Soleil Anti Sand från Vichy är en solcreme med mycket högt skydd, som återfuktar och gör det enkelt att borsta bort sand och förhindrar att sand fastnar på huden. Den passar för både ansiktet och kroppen. Tester* har visat att 89 procent upplever att sanden enkelt borstas efter att ha testat cremen.

Mer än bara solskydd

Vichys Idéal Soleil är en serie solskydd som är närande och skyddar din hud när du är i solen. Solskydden ta hänsyn till externa faktorer, utöver UV-strålning, som kan påverka ditt solskydd. Det kan till exempel handla om vatten eller sand på huden. Idéal Soleil har också fler egenskaper än bara solskydd – de vårdar och tar hand om din hud, efter just dina behov.

Har du svårt att hitta rätt solskydd finns en enkel barometer som lotsar dig rätt. Vichy har flera årtionden av forskning och innovation bakom sig och arbetar hela tiden med att ta fram produkter som är anpassade till att fungera i ditt dagliga liv, oavsett var i livet du befinner dig. Och oavsett vilken livsstil du lever.

Kom ihåg!

När du rör på dig utomhus finns också många områden på kroppen som kanske glöms bort, men som behöver lite extra skydd. Näsan, pannan, halsen, örsnibbarna och läpparna till exempel. Se också till att den solcreme du använder ger både UVA- och UVB-skydd.

drink-water-sunny-2000x1000

Och sist men inte minst…

Några goda sol-råd!

  • Om du ska vistas länge i solen, bär gärna kläder som ett extra skydd.
  • Kom ihåg att ta pauser från solen ibland.
  • Glöm inte bort att dricka vatten mellan varven.

*49 testpersoner mellan 18-65 år, fototyp 1 och 2, alla hudtyper. Applicering innan solexponering max 2 timmar varje dag i 7 dagar.