Om Topphälsa

Att ta hand om sig ligger i tiden. Och det är lika viktigt att vårda sitt yttre som sitt inre – må bra-känslan må komma inifrån, men det är på utsidan vi signalerar vårt välbefinnande.

Det vi känner inuti ska speglas utåt. Ute är den stenhårda kadaverdiciplinshälsan. Vi har lagt undan piskan – nu vill vi unna oss istället. ToppHälsa – en helt ny typ av hälsotidning – till en ny typ av kvinna. Inspiration istället för samvetskval…

Det är så mycket ToppHälsa-kvinnan vill hinna med.
Njuta av livet, vara en bra mamma, äta bra men inte för krångligt, hinna med att yoga, utveckla sig själv, vara snygg på jobbet, inreda nya badrummet, umgås med kompisar, gå ner ett par kilo i vikt, resa iväg på utlandsresa, shoppa…

Nej, hon är sannerligen ingen soffpotatis. Men hon behöver all hjälp hon kan få för att få livet att gå ihop. Så hon törstar efter en kompis. Som kan hjälpa henne att förenkla livet, som kan berätta för henne var hon hittar den nyttigaste maten, de snyggaste solglasögonen. Hur hon snabbast når det där välbefinnande hon så ivrigt suktar efter.

Och det är här ToppHälsa kommer in. ToppHälsa är den där kompisen
…som tar dig i hand och peppar dig att komma igång och hjälper dig att hitta motivationen.
…som med ett smittande skratt får dig att känna att det inte alls är så svårt som du trodde att leva sunt och bra utan till och med roligt och lätt.
…som övertygar dig om att den smala vägen inte alls behöver vara svår och tråkig att gå.

Går man den med en kompis blir allt mycket enklare!