I veckans avsnitt av Pepp-podden testar Pam & Sandra ansiktsmask av nässlor och snackar kändisarnas nya favorit bland skönhetsbehandlingarna: kyla. Peppa igång fredagen med oss!

pepp podden

Äntligen fredag, och äntligen nytt avsnitt av Pepp-podden!

I veckans avsnitt pratar vi om kändisarnas nya favorit bland skönhetsbehandlingar – kyla. Ja, du läste rätt. Skönhetsbehandlingar med hjälp av kyla är en biggie just nu. Vi älskar också kyla, men i lite andra former kanske: Pam är tokladdad inför Skid-VM! Sedan testar vi även nässlor i form av ansiktsmask. Är läkeväxten verkligen magisk? Den innehåller ju massvis av mjölksorter från växtriket, hur ser man på det med tanke på den senaste forskningen som visar att vi inte ska dricka för mycket av vanlig mjölk? Många frågor och många härliga reflektioner lovas i veckans avsnitt. Happy lyssning! Kram från Pam & Sandra

Psst.. Självklart bjussar vi på en bild på ansiktsmasken!

pepp podden

I pepp-podden möter du ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson och redaktör Sandra Hiort med gäster i ett samtal om träning, hälsotrender, kost, mental hälsa och välbefinnande.

Lyssna på tidigare avsnitt här:

 

Vill du läsa mer inspirerande och peppiga artiklar? Följ ToppHälsa på Facebook för att inte missa det senaste inom kost, träning och hälsa!