I nya avsnittet av "Pepp-podden!" öppnar ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson upp sig om hjärntumören som efter fyra och ett halvt år äntligen är besegrad. Hur fick hennes livsstilsförändring cancern att försvinna? Vad säger läkarna? Hur går hon vidare nu – och mycket mer. Dessutom får vi höra Pams kärlekshyllning till alla som hört av sig och överöst med kärlek och stöd.

ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson övervann cancern! I januari gick Pam ut med att hjärntumören är borta och att hon är friskförklarad efter fyra och ett halvt års kamp mot sjukdomen. Med en gedigen livsstilsförändring fylld av träning, hälsosam kost, positivt tänkande och arbete med hjärnan, krossade hon alla odds och vann över tumören. Under fredagen släpptes äntligen det nya avsnittet av Pams och ToppHälsa-kollegan Sandra Hiorts podd ”Pepp-podden!” där de pratar om beskedet, återhämtningen och framtiden. Hur har allt gått till? Vad säger läkarna? Hur går Pam vidare nu? Hur har hon återhämtat sig från det glädjande chockbeskedet? Det får ni höra i avsnittet – plus Pams kärlekshyllning till alla som har hört av sig med grattis, hurrarop och värme.

”En fucking frisk-fest!” som Pam och Sandra själva beskriver det. Lyssna här:

Pamela Andersson hjärntumör pepp-podden

Pamela Andersson och Sandra Hiort

Vill du läsa mer? I senaste numret av ToppHälsa tidning som är ute i butik nu berättar Pam allt om hjärntumören och hur hon vann över den.

Läs även:

Pamela Andersson: Jag vann! Jag knäckte hjärntumören!

Pamela Andersson: Sanningen bakom cancerbeskedet

Pamela Andersson: Ser ni inte kaoset i mina ögon?

Pamela Andersson: Det blev livet! Törnrosa sover fortfarande och jag får leva ännu en tid!

Pamela Andersson: Döden syns inte under hatten

Pamela Andersson: Fyra år av cancer – och tårarna som ingen ser

Vill du läsa mer gripande och inspirerande artiklar? Följ ToppHälsa på Facebook för att inte missa något inom kost, träning och hälsa!