Vårens träningsmode har landat i butikerna. ToppHälsas Pamela Andersson har botaniserat bland färger, kaxiga toppar och mönster och hittat sju favoriter att ha både på väg till, under och efter träningen.

G59472010_774_main
1. Mjuk mössa i stickad ull och i en färg som signalerar att vi går mot ljusare tider. Läs mer och köp här.

G63081068_6F2_main

2. En av vårens hetaste färger är lila, och jag faller pladask för den här lavendelfärgade dunjackan med huva. Lätt, varm och skön. Läs mer och köp här.

b-1

3. Snyggt mönster med svarta breda revärer på sidorna som är smickande för benen. Bra både på yoga och tuffa pass. Läs mer och köp här.

b

4. Matcha tightsen med den här kaxiga toppen. Inbyggda kupor som gör dig säker på alla typer av pass. Läs mer och köp här.

276292_101_SOC_W VERVE COWL LS

5. Den här härliga korta luvtröjan passar lika bra att träna i som att ha på sig till och från gymmet. Läs mer och köp här.

Screen Shot 2019-01-10 at 14.43.20

6. En träningströja i svart och grått med attityd och långa ärmar med tumhål. Perfekt för löprundan med sin DRY-FIT-teknologi som håller fukten borta. Läs mer och köp här.

b-2

7. En sportbehå som är perfekt för den lite större bysten. Känns säker och trygg med breda axelband och kupor. Snygg är den dessutom! Läs mer och köp här.

NUVARANDE Pamela Andersson väljer: 7 favoritplagg till träningspasset!
NÄSTA 4 bästa övningarna för en välformad rumpa (ja, du kommer märka effekt!)