Personligen förknippar jag gym med crosstrainer och roddmaskin, men folk brukar tydligen ägna sig åt roligare grejer på gymmet – nämligen sex. 25 procent har legat på gymmet minst en gång det senaste året, enligt en brittisk undersökning.

Hälften av de 2000 deltagarna i studien säger att de använder gymmet som ett raggningsställe, skriver Independent. Så många som fyra av fem uppger att de har varit inloggade på dejtingappar medan de tränar.

Att ha ihop det med sin PT är inte heller helt ovanligt – 70 procent av kvinnorna säger att de har fantiserat om sin tränare när de haft sex och 20 procent har faktiskt bränt kalorier med sin PT även i sänghalmen.

Tio procent av de svarande är alltid redo att ta flirtandet till nästa nivå – de ser nämligen till att träningsväskan är utrustad med kondomer.

Det är det brittiska sexleksaks- och underklädesföretaget Ann Summers som har gjort undersökningen, så resultatet kanske bör tas med en nypa salt (eller så får vi helt enkelt inse att folk är snuskigare än vi tror ;))

Samantha på gymmet

LÄS OCKSÅ: Hur gör man för att få en fontänorgasm – tips och övningar

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra redan har gjort och följ Topphälsa på Facebook så missar du inget!

byline_lisa_ny