I Pamela Anderssons senaste krönika berättar hon hur ToppHälsa nu går live – i din mobil!

Nej, jag har inte fått nippran – din favorittidning (hoppas jag att vi är!) går nu live i din mobil!

Från och med det här numret kommer vi att kunna visa rörliga bilder på sidorna om du laddar ner gratisappen som du ser här nedanför.

Allt är så enkelt, och jag känner när jag skriver de här raderna att jag nästan studsar upp och ner på kontorsstolen av iver över att få visa hur ni ska göra och vad ni kan få se!

Vi pratar om unikt material som du får i din mobil – helt gratis!

Längst ner på de här sidorna står det hur du ska göra för att ladda ner appen Actable (som förstås är gratis) och när du har den i din smartphone kan du bara klicka på appen och sedan hålla mobilen över den sida i ToppHälsa som har symbolen för appen.

Det som händer då är helt magiskt. Print och digital teknik gifter liksom ihop sig och sidan blir rörlig!

Med den här tekniken kommer du som läser ToppHälsa att få mera upplevelser, bli först med exklusivt extramaterial, kunna följa med oss bakom kulisserna och dessutom få chansen att vinna fina priser.
I varje nummer väljer vi ut olika sidor och artiklar där vi känner att vi kan ge dig lite extra, och så fort du ser Actable-symbolen är det bara att ta upp telefonen och se sidan live.

Som nu till exempel.

Scanna mig på den här sidan och se vad som händer. Jag blir ”levande” och lottar ut den ena efter den andra vinsten samtidigt som jag kan prata direkt till just dig.

Social interaktion goes 2015, typ.

För mig som normalt sett är en teknisk idiot är det en fröjd att hela proceduren är så lätt att det inte behövs någon tjock instruktionsbok, eller krångliga förklaringar: ladda ner, tryck på appen och håll mobilen mot sidan. Voilà – magi!

Under hela arbetet med att få fram det här numret och när redaktionen fick jobba med film och sidor på ett helt nytt sätt än tidigare har jag haft samma låtrad ringande i huvudet: ”Den startar på ett kick, det är en makalös manick”. Känns den igen?

Låten Den makalösa manicken av svensken Michael B. Tretow blev en svensk landsplåga under senare delen av 80-talet och nu går den på högvarv i min skalle. Och det passar ju bra in med en makalös manick (appen alltså) i det här numret när vi också har låtit din gamla ToppHälsa gå till frisören för att få en lite nyare och modernare look. Du ser kanske att vi putsat lite på stilen i tidningen? Formgivaren Jonna Olsson har gått igenom sidorna och fräschat upp typsnitt och layout-tänk utan att för den sakens skull förändra för mycket. Vi är samma ToppHälsa-tjej men med en ny frisyr! Lite galasnygg i samband med vår mobil-premiär helt enkelt!

Om någon hade sagt till mig för bara fem år sedan att jag skulle lotsa mitt magasin in i en ny tidsålder där sidorna i min tidning skulle bli rörliga skulle jag förmodligen ha lett lite sådär överseende och tänkt att ”dream on”.

Men nu är vi här – och det känns så overkligt att jag får nypa mig i armen!
Så testa nu och gör mig sedan en tjänst och mejla mig vad ni tycker så är ni gulliga! Vill ni ha mer av rörligt material, och isåfall vad? Och vad tycker ni om vår nya frisyr? Mejla mig på pamela.andersson@topphalsa.se och ni är också med och tävlar om nya, fina vinster. Nu kör vi – live!

Ladda ner appen Actable för iPhone
Ladda ner appen Actable för Android