Packa gymväskan med smarta prylar och ta träningen till en ny nivå. Här är våra favoriter som maxar ditt träningspass och gör det roligare att gå till gymmet.

Få ut mer av din styrketräning – använd gummiband

gummiband-magträning

Gummiband i glada färger som ger olika motstånd. Lätta att bära med sig och passar en mängd olika styrkeövningar på olika nivåer. Bygger upp dina muskler på ett kick.

Flexband 3 st, Casall. Pris 349 kr, finns att köpa här.

LÄS OCKSÅ: Träning med gummiband – här är bästa övningarna för magen

 

Håll mobilen på plats!

prylar till träningen

Ta med din smartphone på träningspasset! Vattentåligt sportarmband som håller din smartphone på plats när du tränar. Genomskinligt skyddfönster och dold nyckelficka.

Urbanista – Sao Paulo finns i flera färger och går att köpa här!

Ordentliga hörlurar

redskap träning

Är inte du också trött på hörlurs-snäckor som alltid trillar ut ur öronen när du springer? Kanske är dags att satsa på ordentliga hörlurar 😉

Dessa hörlurar passar alla tillfällen och finns i en snygg mintgrön nyans! Går att köpa här!

 

Träna med Foam roller

foam-roller

En foam roller är superbra att använda till massage, men passar också utmärkt som träningsredskap! Här kan du köpa i två olika varianter: 31 cm lång och 61 cm lång!

LÄS OCKSÅ: Träna med foam roller – 5 bästa övningarna för mage och rygg

 

Nej till skavsår och blåsor – skaffa ordentliga strumpor!

rätt utrustning till träningen

Gococos Light Sport strumpa är den ultimata löparstrumpan för dig som gillar tunnare strumpor! Strumpan förstärkt i häl och fotdyna, och dessutom är materialet i sulan är extremt snabbtorkande (vilket minskar risken för skavsår och blåsor när du är aktiv). Går att köpa här!

 

 

Slipp valkar

27-0871

Sköna och snygga träningshandskar med korta fingrar och vaddering på insidan. Passformen ställer du enkelt in med kardborreband över handleden. För dig som vill träna som ett proffs och slippa valkar i händerna.

Women’s Fit Training Gloves, Nike. Pris 299 kr, finns att köpa här.

 

Fruktig flaska

27-0364

Drömmen för dig som gillar smaksatt vatten! Flaskan är konstruerad så att du kan pressa frukt eller bär direkt i flaskan och få ett vitaminrikt vatten med god smak. Tillverkad i Triton som är ett hårt, BPA-fritt material.

Vattenflaska Fruity 07.l, Casall. Pris 199 kr, finns att köpa här.

Logga aktivitet

70-0304

Vattentåligt aktivitetsband som mäter träningspass, vardagsmotion och sömn. Den lilla displayen visar klockan, antal steg, sträcka och notiser från din smartphone. Statistik från din träning kan du följa i fitbit-appen. Bandet kostar en slant men ger dig stenkoll på hur mycket du rör dig under dagen.

Alta Plum Small, Fitbit. Pris 1399 kr, finns att köpa här.

Tuff rygga

image1xxl

Ryggsäck i canvas som rymmer alla dina träningsprylar. Att den dessutom är galet snygg är såklart ett plus. Med den här ryggan känner vi oss definitivt tuffast på gymmet.

Backpack, Adidas Originals samarbete med Pharrell Williams. Pris 349 kr, finns att köpa här.

Fler snygga träningsväskor? Läs då också: Hitta bästa träningsväskan – dessa är både funktionella och snygga!