Dags att byta träningsoutfiten till fina badkläder (som dessutom sitter säkert när du badar och sportar på stranden!) Här är 6 smickrande bikinis som fixar formen och som du både kan både simma och träna i.

 

sportig bikini för snygg figur

Bikini som är smickrande för figuren

Riktigt skön bikinitrosa med hög midja som ger extra stöd åt putmagar. Toppen har halterneck-knäppning och knäpps med spännen i ryggen.

Pris: 1 398 kr. Köp här.

 

sportig bikini för snygg figur

Bikini som tål att hoppas i

Speedos Junglewave sitter lika säkert i vattnet som på beachvolley-planen. Överdelen liknar en sport-bh med brottarrygg och ger bra stöd. Tål att hoppas i! Gjord i material som inte slits av klor.

Pris: 349 kr. Köp här.

sportig bikini för snyggare form

Bikini för fin solbränna

Sommarfint bikiniset från Billabong med hög hals och fodrad överdel som knyts i ryggen. Bikinibyxan lämnar inte så mycket åt fantasin men ger å andra sidan utrymme för mer solbränna!

Pris: 798 kr. Köp här.

 

 

sportig bikini smickrande för formen

Bikini med bra byststöd

Solgul bikini från Adidas med justerbara halterneckremmar. Ger bra stöd för bysten med formade kupor och sitter säkert. Knyts i nacken.
Pris: 239 kr. Köp här.

 

sportig bikini

Bikini – lätt att justera

Supersportig och färgglad bikini från Arena med tunna, korsade band i ryggen som knyts efter hur hårt du vill att den ska sitta.

Pris: 499 kr. Köp här.

 

sportiga bikinis att simma i

Bikini att simma snabbt i

Bikini från Head – gjord för sportiga sommardagar. Toppen har smala korsade band i ryggen och funkar även som sport-bh. Sitter säkert även när du simmar riktigt snabbt.

Pris: 499 kr. Köp här.