Shoppingsugen? Bra! Nu kan du nämligen handla Casalls nya bästsäljare för dam, sport-bh:n Confidence, med 20 % rabatt (tidsbegränsat tills 15 april 2017). Passa på att matcha med snygga träningskläder till gymmet eller löprundan– vi har plockat fram vårens trendigaste outfit!

Snyggt och funktionellt är våra krav för träningskläder för dam. ToppHälsas redaktion har exklusivt valt ut den hetaste sport bh:n just nu – och du får den med en härlig rabatt! Scrolla nedåt för inspiration och shopping!

topphälsa banner

Snygga träningskläder från Casall för dam 2017.
Klicka på plusset i bild eller på produkterna under för att handla. Utcheckning sker genom Klarna.

träningskläder

Med chefredaktör Pamela Andersson i spetsen väljer ToppHälsa Shopping varje vecka ut produkter som våra hjärtan slår lite extra för – speciellt till er läsare (du har väl inte missat de trådlösa hörlurarna till exempel?). I takt med att solen tittar fram blir det härligare och härligare att träna utomhus, därav passar en bästsäljande sport-bh perfekt!

Casalls nya sport:bh – både funktionell och snygg

En ordentlig sport-bh är inte bara skönt då man undviker studsande bröst, utan även viktig för att undvika skador i ligament, nacke och rygg. ToppHälsas redaktion har exklusivt valt ut Casalls nya sport-bh Confidence som du som läsare kan handla med 20 % rabatt fram tills 15 april 2017. Confidence har en design som inte bara är snygg utan även funktionell – bh:n anpassas efter din kropp med reglerbara axelband och dragkedja framtill, och håller även fukt borta från kuporna med hjälp av en ny vadderingsteknik. Allt vi önskat och lite till med andra ord!

Topphalsa shopping

Trend: Lekfulla, snygga mönster på linnen och korta träningstights

Ett riktigt snyggt träningskit kan kicka igång motivationen ordentligt – i vår ser vi mycket färg, mönster och fokus på funktionalitet bland träningstrenderna. Matcha ett persikofärgat linne med korta leggins eller ett par med palmer (det hetaste trycket just nu). Släng på en skön bomberjacka över och du är redo!

traningsklader dam
Klicka på plusset i bild för att handla.