2-i-1-shortsen ger en lite mer påklädd känsla, håller dig sällskap när du tränar, ger dig extra stöd och dessutom sommarens kanske allra skönaste kramar! Här är fem riktigt sköna shorts, för varje träningstillfälle.

1. Skönaste 2 i 1-shortsen för löpning

2-i-1 shorts dam

Supertunna löparshorts gjorda i superstretchigt, skönt material för maximal rörelsefrihet. Leder bort fukten bra och har supertunna sömmar som inte känns mot kroppen. I den smidiga bakfickan får du lätt ner en nyckel.

2N1 3.5 In Shorts, Asics. Ordinarie pris 399 kr. Finns att köpa här för 299 kr.

2. Luftigaste 2-1-shortsen för svettiga pass

2-i-1 shorts dam

Superlätta löparshorts med innertights som går ner lite längre på benen, utan att plagget tappar shortskänslan. Transporterar fukt bra och sitter skönt. Har en smidig nyckelficka med dragkedja på ryggen.

Focus 2-in-1 Shorts, Craft. Ordinarie pris 399. Finns att köpa här för 299 kr.

3. Snabbaste shortsen på tennispasset

2-i-1 shorts dam

Tunna, sköna shorts i dri-fit-material som andas, leder bort fukt och håller dig torr på träningspasset. Gjorda för att kunna röra sig obegränsat på ett tennispass och innershortsen är i kompressionsmaterial och fungerar även som bollförvaring om man vill. Linningen är i mjuk, skön mesh.

Ace Shorts, Nike. Ordinarie pris 449 kr. Finns att köpa här för 359 kr.

 

4. Somrigaste shortsen med hög midja

2-i-1 shorts dam

Somriga, klövermönstrade shorts med bred och mjuk linning som går högt upp i midjan. Innertightsen är stretchiga och yttershortsen vindtäta. På sidorna finns luftig mesh som gör shortsen luftiga och svala även på svettiga pass. Går att snöra åt lite extra i midjan och på baksidan finns en nyckelficka.

Tora Run Shorts, Röhnisch. Ordinarie pris 399 kr. Finns att köpa här för 319 kr.

 

5. Torraste shortsen på svettiga pass

2-i-1 shorts dam

 

De här snyggingarna från Puma är gjorda i ett material som ska torka snabbt och leda bort fukt bra. Undertightsen har komprimerande effekt och yttershortsen är superlätta. Gjorda för löpning men funkar lika bra på alla typer av träningspass. Ger stor rörelsefrihet!

Blast 2 in 1 Shorts, Puma. Ordinarie pris 399. Finns att köpa här för 279 kr.