En färgsprakande sporttopp gör träningen roligare, framhäver din solbränna och ger dig stöd på passet. Här är 5 färgstarka favoriter som både piggar upp och supportar!

Sport-bh i glammig push-up

NL241I00P-L11@2

Vill du ha lite glamour på gymmet? Då är det här sporttoppen för dig. Vadderade kupor med push-up ger bysten ett lyft samtidigt som den hålls på plats under träningen! Och du behöver inte krångla med någon knäppning – det är bara att dra toppen över huvudet.

Träningstopp, Only Play. Pris 199 kr, finns att köpa här.

Sport-bh i härlig färgkombo

17-1445

Skön sport-bh med grym passform och i fina färger. Sitter säkert hela träningspasset. Toppen har vadderade kupor som ger extra stöd och smala axelband som korsas i ryggen. Det här är en favorit som vi gärna packar ner i träningsväskan.

Julie sport top, Röhnisch. Pris 299 kr, finns att köpa här.

Guide: Så väljer du rätt sport-bh – vi har valt ut säsongens finaste

Sport-bh med fin ryggdetalj

17-2593

Härligt knallorange topp med snygg ryggdetalj och brett resår under bysten. Det mjuka funktionsmaterialet transporterar bort svett och håller dig torr även under det tuffaste träningspasset.

Wor P Shrt Bra, Reebok. Pris 249 kr, finns att köpa här.

 

Sport-bh som är smickrande för brännan

17-4258

Klassisk träningstopp med brottarrygg som ger skönt stöd vid medelintensiv träning. Det stretchiga funktionsmaterialet andas och håller dig torr. Fantastisk färg för dig som vill framhäva solbrännan!

TF bra solid, Adidas. Pris 299 kr, finns att köpa här.

Sport-bh som ger superstöd

UN241I00Z-J11@10

Somrig rosa topp som vi inte vill vara utan. De snygga banden korsas i ryggen och det breda resåret sitter skönt under bysten. Vadderingen går att ta ur och materialet håller dig sval under träningen. Ger bra stöd under skumpiga löprundor.

Träningstopp, Under Armour. Pris 299 kr, finns att köpa här.

 

Mer inspiration till träningsgarderoben?

Här hittar du våra färgglada favoriter i ”bäst-test”: Träningstajts och Träningsväskor!