Nu kan du tävla med Brämhults och vinna två festivalpass till Way Out West i sommar! Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan.

Way Out West är en musikfestival som sedan 2007 arrangeras i Göteborg. Festivalen kombinerar uppträdanden i Slottsskogen med konserter på scener runtom i Göteborg. Samarbetspartner till årets WoW är Brämhults och nu kan du vinna biljetter för dig och en vän till en av årets största festivalhelger!

apelsinhav-flaska-2000x1000

Brämhults smakar så färskt eftersom frukten pressas så nära konsumtionstillfället som möjligt.

Brämhults juicer och smoothies är fulladdade med energi – en perfekt uppladdning inför en tredagars musikupplevelse. Läs mer om Brämhults unika tillverkningsprocess och smaker här.

En vinnare får två festivalpass till årets upplaga av Way Out West den 10-12 augusti till ett värde av ca 4 390 kr. Ytterligare 5 vinnare får 10 produktcheckar vardera på Brämhults till ett värde av 550 kr vardera. Tävlingen pågår tom 30/5, 2017. Missa inte chansen till en festivalsommar, tävla nu!

Observera att eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och att du måste vara över 18 år för att tävla. Ev resa till och från Göteborg samt uppehälle sker på egen bekostnad och vinnarna väljs ut av Bonnier Tidskrifter i samarbete med Brämhults. När du tävlar godkänner du Bonnier Tidskrifters villkor.