Fuska fram skönt semesterglow med bra brun utan sol-produkter. Vi på ToppHälsa och testat 5 produkter det snackas mycket om just nu, för att se vilken som egentligen är bäst! Dessutom några riktigt bra tips för en jämn bränna med lyster – som håller länge.

bra brun utan sol – bäst i test 2016

Köplänkar: 1. Milky lotion, Clarins 2. Self tanning lotion, Aco 3. Tan In Shower, St Tropez 4. Tan mousse dark, Cocoa Brown 5. Duo-wipes, L’Oréal

 

brun utan sol bäst i test clarins
Milky lotion, Clarins – en riktigt bra brun utan sol – vår favorit!

Pris: 295 kr
Kommentar: Mjölkaktig lotion som snabbt går in i huden utan att kännas fet. Har en somrig doft av vattenmelon. Det är lätt att få ett jämnt resultat och en naturligt solkysst look. Den kostar en slant, men är en solklar favorit!
Betyg: 5/5

 

brun utan sol test
Self tanning lotion, Aco

Pris: 119 kr
Kommentar: Klassisk lotion som ger naturlig färg och dessutom massor av fukt. Passar bäst för torr hud, annars kan den upplevas som lite klibbig och fet. Har diskret och lite fruktig doft. Bra budgetalternativ!
Betyg: 4/5
Finns att köpa på Apoteket!

 

bästa brun utan sol test
Tan In Shower, St Tropez

Pris: 269 kr
Kommentar: Duschkräm som gradvis ger en fin solbrun ton. Smörj in dig i duschen, vänta tre minuter och skölj av. Perfekt för dig som vill spara tid eller inte gillar kladd. Ger inte så mycket färg men huden får ett fräscht glow.
Betyg: 4/5

 

brun utan sol bäst i test 2016
Tan mousse dark, Cocoa Brown

Pris: 99 kr
Kommentar: Här snackar vi Bahamasbränna! Blomdoftande, lättapplicerad mousse som smörjs på och sedan sköljs av efter 1–3 timmar, beroende på hur mörk färg du vill ha. Grunda med lite färg innan för naturligast resultat.
Betyg: 3/5

 

bästa brun ytan sol 2016
Duo-wipes, L’Oréal

Pris: 35 kr
Kommentar: Smidig brun utan sol-quick fix i form av ”våtservett” som du lätt har med i väskan. Går snabbt att stryka på men kan vara svår att få jämnt resultat med. Servetterna luktar ganska skarpt, men är ett bra budgetalternativ. Du får mycket bränna för pengarna.
Betyg: 3/5

Finns brun utan sol som inte luktar? Här svarar Damernas Värld på vanliga frågor om brun utan sol!

5 bra tips för en jämn bränna!

1. Skrubba kroppen

Bort med döda hudceller och smuts! Använd peelingprodukt eller skrubba med skrubbvante.

2. Använd handske

En handske ger dig en jämnare bränna och dessutom slipper du missfärgade handflator. (Tips på en bra handske för brun utan sol-produkter)

3. Smörj dig med hudkräm innan

Om huden är torr när du smörjer dig med brun utan sol så kommer olika partier att suga i sig mer av färgen. Därför är det extra viktigt att smörja torra partier med hudkräm, så som exempelvis knogar, armbågar och knän. Men helst hela dig!

4. Torka

Du ska inte vara stressad när du ska busa. Det gäller nämligen att torka ordentligt innan du klär på dig.

5. När du är brun… använd lyster!

Få lyster i huden med hjälp av ”Biotherm Lait Corporel BB Milk”. Denna lotion är så snygg att du kan använda den året runt, med eller utan brun utan sol. Men med bränna blir det SÅ snyggt.

Fler tips på hur du lyckas med din fuskbränna? Kolla in VeckoRevyns brun utan sol-guide!

 

LÄS OCKSÅ: Bästa kroppsoljan 2016 – vi har testat (skimmer & doft!)

Artikeln innehåller köplänkar

Missa inte: Häng med på ToppHälsas träningsresa till Palma 🌞 Klicka HÄR eller på bilden för att läsa mer!

palma