Friskt och fruktigt eller djupt och sensuellt? I parfymdjungeln finns det något för alla! Här är fem parfymer vi gärna har i badrumsskåpet (som alla går att köpa online!).

Blommig och fruktig parfym

versace

Den här parfymen är perfekt för dig som vill ha en fräsch, kvinnlig och diskret doft. Parfymen doftar av granatäpple, magnolia och pion med undertoner av ambra och mysk. Den doftar varken för sött eller för starkt, och du får den dessutom i en fin, lyxig flaska.

Versace Bright Crystal kostar 455 kr/30 ml och finns på Ellos.

Fräsch parfym med handgjord flaska

mission

Vem vill inte ha den här läckra flaskan i badrumshyllan? Den är handgjord i tidlös design med nyanser i rosa och blått. Parfymen doftar friskt av citrus och päron med toner av jasmin och petalia. Doften är delikat, sensuell och stannar kvar länge på huden! Finns i olika mängd.

Missoni EdP kostar 495 kr/30 ml och finns på Eleven.

Parfym som doftar björnbär

marc-jacobs

Den här parfymen har en djup och ungdomlig doft med inslag av björnbär, blåregn och vita träslag. Parfymen är inspirerad av en evigt blå himmel och får oss att längta tillbaka till sommaren. En riktigt härlig blandning! Den fina flaskan får gärna stå framme i badrummet.

Daisy Dream Forever EdP från Marc Jacobs kostar 830 kr/50 ml och finns på Ellos.

Förförisk parfym med toner av kakao

hugo-boss

 

Den här parfymen doftar sött av persikor i honung och blommande freesia, med en underton av kakao! Doften är lyxig, sensuell och är utformad för att locka fram en oemotståndlig dragningskraft hos kvinnan som bär den. En minst sagt spännande parfym som dessutom finns i olika mängd.

Boss The Scent For Her EdP från Hugo Boss kostar 595 kr/30 ml och finns på Eleven.

Parfym med orientalisk doft

beyonce

Beyoncés egen parfym är en blandning av plommon från Armenien, stjärnfrukt, svarta tulpaner och lila pion. Tillsammans med undertonerna av amber och sandelträ ger parfymen en varm och orientalisk känsla. Perfekt för en utekväll!

Beyoncé Midnight Heat Edp kostar 249 kr/30 ml och finns på Nelly.

PS. Du kanske också gillar: ”TEST: Bodybutter – våra 5 favoriter 2016

Artikeln innehåller köplänkar.