Nyhet! I varje tidningsnummer av ToppHälsa väljer redaktionen ut ett par produkter som våra hjärtan slår lite extra för. Dessa speciellt utvalda produkter kan du handla här på ToppHälsa.se, till (ofta) rabatterat pris. Scrolla ned för att handla produkterna som visas upp i ToppHälsa #12, direkt här i artikeln!

shoppingbalk

Till detta nummer har redaktionen på ToppHälsa valt ut ett par träningstights och tröja från Casall, en träningströja från Rivia Sport, ett specialdesignat armband från Amanda Egilson och sammetsballerinor från Flattered, som du som läsare kan klicka hem direkt här i artikeln (till toppenpriser!)

topphälsa #12

Klicka på på produkterna ovan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

Specialgjort silverarmband och mysiga innetofflor

”Mod, styrka, kärlek och lugn” är orden som chefredaktör Pamela Andersson valt att sätta på det specialdesignade silverarmbandet från Amanda Egilson.

”En liggande åtta är en symbol för evighet och oändlighet, och orden jag har valt är inhamrade för hand. På armbandet står det: mod, styrka, kärlek och lugn. En kombination av ett liv jag vill leva.”

Passa även på att klicka hem de otroligt mysiga innertofflorna i sammet från Flattered, perfekt för myskvällar hela hösten och vintern.

Foto: Niklas Palmklint.

Foto: Niklas Palmklint

Foto: Niklas Palmklint.

 

Armband med citat, Amanda Egilson, ord pris: 1338 kr, ToppHälsas pris: 775 kr.

 

nr12-2

Klicka på på produkterna ovan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

Höstens snyggaste träningskläder – handla med rabatt

7e50780d5095dbcc82bb9f1c7938aa75

nr12-3

Klicka på på produkterna ovan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

Topphalsa shopping inforuta

Det råder träningsfeber på ToppHälsa-redaktionen! Till detta nummer har tre snygga och sköna plagg som passar både före, under och efter träningen valts ut. Läs här om varför:

”Skön after workout – En mjuk oversize tisha att ha till och från träningen, är ett måste i min träningsgarderob. Den här från svenska Rivia Sport fyller alla kriterier och är både loose fit och gjord i ett supermjukt och svalt material. Signature tee white, Rivia Sport, ord. pris 550 kr, ToppHälsas pris: 495 kr.”

”Varma och gosiga tights som sitter tajt och smickrande. Framtill, infälld i den breda linningen som kan dras åt med en dragsko, finns en liten praktisk ficka. Den extra förstärkningen på övre delen av benen håller oss varma även på hyfsat kalla träningspass. Reflexdetaljerna är små och diskreta. Windtherm tights, Casall, ord. pris, 1299 kr, ToppHälsas pris: 1104 kr.”

”En svalare tröja med öppen rygg får gärna följa med hela vägen från myssoffan till träningspasset! Tröja, Casall, ord pris, 699 kr, ToppHälsas pris: 594 kr.”

 

Missa inte våra tidigare erbjudanden från ToppHälsa:

Erjudanden från tidning #11

shoppingbalk