Som rubriken lyder: träningsmode, förslag på träningsvariation och sportiga kändisbarn som brås på sina föräldrar. Det, och mycket mer, snackas det om i veckans avsnitt av Pepp-podden. Bered dig på ett avsnitt fyllt av skratt, pepp och inspiration!

pepp podden

I veckans avsnitt av Pepp-podden! med ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson och redaktör Sandra Hiort snackas träningsmode, vårens trender, lyckoshopping och supermellis. Det bjuds även på samtal om rodd (som är den nya spinningen), tips för den som vill ha träningsvariation och funderingar kring om man kan ärva talang (många är de sportiga kändisbarnen som spås gå om sina föräldrar!). Såklart delar Pam och Sandra som vanligt med sig av en stor dos av träningsmotivation, pepp och skratt. Och just det – du kan vinna en träningsresa för två till Portugal också. Precis som en fredag ska vara! Lyssna här:

Pams och Sandras egna ord om podden: ”I Pepp-podden! snackar vi om allt ifrån nya hälsotrender och superfoods till livets uppgångar. Och nedgångar för den delen, vi kan ju inte bara ropa hejaramsor hela dagarna… Och så skrattar vi – mycket och ofta. Vi är pepp på livet helt enkelt!”

Lyssna på tidigare avsnitt här:

Vill du läsa mer sånt här? Följ ToppHälsa på Facebook för att inte missa något inom kost, träning och hälsa!